Ενόχλησε η διαφορά

Δεν ήταν τόσο η ήττα αλλά ο τρόπος που έχασε στη Μαδρίτη ο μπασκετικός Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα (83-65).

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν και τόσο ευχάριστες αναμνήσεις από το «Barclaycard Center», όπου η Ρεάλ μεταμορφώνεται σε πραγματική βασίλισσα, αλλά όπως και να το κάνουμε μία ήττα με 18 πόντους διαφορά είναι πάντα ενοχλητική, πόσο μάλλον όταν μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου η ελληνική ομάδα έδειχνε ικανή για όλα.

Τελικά το τρίποντο του Μάτζαρη στο 26’ που έφερε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ αποδείχθηκε τελευταία… αναλαμπή για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έμοιαζε να καταρρέει με τον Λοτζέσκι να προσπαθεί μόνος του να κρατήσει τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε με συνεχόμενα τρίποντα, όμως στο τέλος τα παράτησε κι αυτός και κάπως έτσι η Ρεάλ πήγε ψηλά το σκορ στο τελευταίο δίλεπτο.

Μέχρι την επόμενη Πέμπτη και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Αναντόλου Εφές στο ΣΕΦ μεσολαβεί μόνο μία εβδομάδα και σε αυτό το διάστημα δεν γίνεται να αλλάξουν πολλά πράγματα, ωστόσο μπροστά στο κοινό τους οι ερυθρόλευκοι βγάζουν παραδοσιακά πιο δυνατό πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα