Ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Την πόρτα του Συμβουλίου Εφετών πέρασε το πρωί της Τετάρτης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μη θέλοντας να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με τον συνήγορό του όμως, Χρήστο Βρούτση, πρόκειται για μία τυπική διαδικασία, για να καταστεί αμετάκλητη η αθωωτική δικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε ενώπιον των δικαστών του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου στο Εφετείο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα που είχε κατηγορηθεί , και που αφορά σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και πιο συγκεκριμένα εμβάσματα ύψους 5.300.000 που φέρεται να είχε στείλει στην Κύπρο τη δεκαετία 2010-2011.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο δικηγόρος του, φέρεται να προσκόμισαν  σήμερα την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που τον έκριναν αθώο για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, τι και αν οι επίμαχοι τραπεζικοί λογαριασμοί του, παραμένουν ακόμα δεσμευμένοι με δικαστικές αποφάσεις. Η Εισαγγελέας τότε είχε ζητήσει την απαλλαγή του τραγουδιστή για ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος μετά και την αθώωσή του για φοροδιαφυγή.

Αναμένουμε λοιπόν το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για το αν θα τον παραπέμψουν σε δίκη ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα