Εν αναμονή της συνάντησης κορυφής

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αλλά για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βρίσκονται στο Ρέντη ενώ θα διεξαχθούν φιλικά με Πανιώνιο (25/4) και Λεβαδειακό (29/4).

Πλην των αγωνιστικών, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επικείμενη συνάντηση κορυφής με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μίτσελ, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι η ομάδα να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική με τη φετινή σεζόν και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, έχοντας ως στόχο φυσικά να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 42ο στην ιστορία της.

Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του συλλόγου και ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθαρίσουν τα «θέλω» τους, οι άλλοι τρεις διοικητικοί παράγοντες θα ξεκινήσουν άμεσα τις σχετικές επαφές, ώστε να υπάρξει η αναμενόμενη ενίσχυση, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν συζητήσεις για να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα