Εξαγριωμένος με την κριτική ο Μπαλοτέλι!

Κάτι παραπάνω από εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δέχεται τα πυρά της κριτικής για τις εμφανίσεις της Εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο 23άχρονος επιθετικός της Μίλαν απάντησε με ιδιαίτερη ένταση στους επικριτές του, αφήνοντας αιχμές και για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του. Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαι ο Μάριο Μπαλοτέλι, είμαι 23 ετών και δεν επέλεξα να είμαι Ιταλός. Το ήθελα πραγματικά, επειδή γεννήθηκα στην Ιταλία και πάντα ζούσα στην Ιταλία. Ήθελα πολύ αυτό το Μουντιάλ και είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Ναι, ίσως έπρεπε να έχω σκοράρει με την Κόστα Ρίκα, έχετε δίκιο. Αλλά και τι έγινε; Ποιο είναι το πρόβλημα; Τι θέλετε να πείτε με όλα αυτά; Μην κατηγορείτε εμένα γιατί ο Μάριο Μπαλοτέλι τα έδωσε όλα για την εθνική ομάδα και δεν έκανε κανένα λάθος στη συμπεριφορά.

Ψάξτε λοιπόν για άλλες δικαιολογίες, γιατί ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει καθαρή τη συνείδηση του και είναι έτοιμος να προχωρήσει πιο δυνατός σε σχέση με πριν και με το κεφάλι ψηλά. Υπερήφανος που τα έχω δώσει όλα για την χώρα σας. Ή ίσως, όπως λέτε εσείς, δεν είμαι Ιταλός. Οι Αφρικανοί δεν θα σκέφτονταν ποτέ να κυνηγήσουν έναν “αδερφό” τους. Ποτέ. Σε αυτό, εμείς οι νέγροι, όπως μας λέτε εσείς, είμαστε έτη φωτός μπροστά. Ντροπή δεν είναι αυτός που μπορεί να χάσει ένα γκολ ή να τρέξει λιγότερο ή περισσότερο. Ντροπιαστικά είναι αυτά τα πράγματα. Αληθινοί Ιταλοί! Αλήθεια;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα