Εξαντλεί όλες τις πιθανότητες για Στοχ ο ΠΑΟΚ!

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια στην περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ, εμφανίζονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» κατέθεσε νέα πρόταση στην Φενέρμπαχτσέ, για τον δανεισμό του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αρχικά, ανέβασε την προσφορά της για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά συνάντησε και πάλι τη σθεναρή αντίσταση των Τούρκων, οι οποίοι επέμειναν στις απαιτήσεις τους, ήτοι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες το περασμένο καλοκαίρι. Ακολούθως, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αντιπρόταση για το δανεισμό του Στοχ, για έναν χρόνο ακόμη, με ρήτρα αγοράς στα δύο εκατομμύρια. Η Φενέρ δεν έκανε αποδεκτή ούτε τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά δεν την απέρριψε οριστικά, καθώς δεσμεύτηκε να συζητήσει με τον παίκτη και να αποφασίσει οριστικά τα επόμενα 25άωρα.

Ωστόσο, πολλά εξαρτώνται από τη διάθεση του ποδοσφαιριστή. Ο Στοχ έχει δηλώσει πως ναι μεν πέρασε καλά στη Θεσσαλονίκη και δέθηκε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο ρόστερ της Φενέρ και να συμβάλλει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα