Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε αλλοδαπές στην πορνεία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξωθούσε στην πορνεία αλλοδαπές μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού. Συνελήφθησαν τρία μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας και δύο αλλοδαπές εκδιδόμενες

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση και στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και της Νοτιοανατολικής Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά τρεις άνδρες ( 54, 52 και 36 χρόνων) μέλη του κυκλώματος και δύο γυναίκες εκδιδόμενες. Αναζητούνται ακόμα δύο γυναίκες, μέλη της ομάδας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 52χρονος συλληφθείς, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, ήταν υπεύθυνος για τον εντοπισμό και την επιλογή των γυναικών που εκδίδονταν, κανόνιζε ερωτικά ραντεβού με πελάτες, καθόριζε τις τιμές των ραντεβού, καθώς και τα χρηματικά ποσά που λάμβαναν οι εκδιδόμενες και οι οδηγοί μετά από κάθε ραντεβού.

Το ρόλο της υπαρχηγού φέρεται να είχε μία 37χρονη, που αναζητείται, η οποία ήταν εκείνη που χειριζόταν την τηλεφωνική σύνδεση μέσω της οποίας κανόνιζε τα ραντεβού, ενώ βοηθούσε τον 52χρονο στην επιλογή των εκδιδόμενων γυναικών και έδινε οδηγίες και κατευθύνσεις στους οδηγούς.

Επιπλέον, μία ακόμη γυναίκα, που επίσης αναζητείται, ήταν υπεύθυνη για τον εντοπισμό αλλοδαπών γυναικών, τις οποίες σύστηνε στον 52χρονο.

Από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, ο 44χρονος και ο 36χρονος, είχαν το ρόλο των οδηγών και μετέφεραν τις εκδιδόμενες στα προκαθορισμένα ραντεβού, ενώ συγκέντρωναν τα «κέρδη» και τα παρέδιδαν στον 52χρονο.

Τέλος, συνελήφθησαν και δύο εκδιδόμενες αλλοδαπές, μία 22χρονη Ρουμάνα και μία 29χρονη Ρωσίδα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα