Εξαφανίστηκε από το χάρτη… η Λεωφόρος!

Διαστάσεις… χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον, οι εξελίξεις γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε προς διαβούλευση στη Βουλή των Ελλήνων ο νέος ρυθμιστικός χάρτης της Αθήνας, στον οποίο δεν περιλαμβάνεται ΠΟΥΘΕΝΑ η ιστορική έδρα του «τριφυλλιού»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.aioniapistos.gr, ο ΟΡΣΑ κατέθεσε στη Βουλή το περίγραμμα του νέου ρυθμιστικού χάρτη της Αθήνας, στον οποίο έχει εξαφανιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ στην περιοχή του Βοτανικού, αναφέρεται αόριστα σε αθλητικές εγκαταστάσεις, δίχως να κατονομάζει αν αυτές θα είναι το νέο «σπίτι» της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! Στη θέση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας παρουσιάζεται ένα πάρκο, ενώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του εν λόγω site, στο σχέδιο αναφέρεται ότι το γήπεδο μετακινείται, αλλά… έχει παραλείψει να αναφέρει το ΠΟΥ!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και εφόσον επιβεβαιωθεί, αναμένεται να υπάρξουν πολύ μεγάλες αντιδράσεις τόσο από πλευράς ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, όσο και – κυρίως – από πλευράς των οπαδών. Το σχέδιο του ΟΡΣΑ έχει κατατεθεί προς διαβούλευση στη Βουλή και μετά τις όποιες συζητήσεις γίνουν, ή ακόμη και τις όποιες διορθώσεις, θα τεθεί προς ψήφιση.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον, καθώς αφορά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αθηναϊκής κοινωνίας και όχι μόνο. Μην ξεχνάμε πως, εκτός των κατοίκων της περιοχής, η καθημερινότητα των οποίων θα αλλάξει σε τεράστιο βαθμό, οπαδοί του Παναθηναϊκού υπάρχουν σε όλα τα πλάτη και μήκη της χώρας και όχι μόνο. Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αποτελεί ιστορικό αποτύπωμα του παρελθόντος και παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Παράλληλα, ανησυχία έχει προκαλέσει και η ένταξη των Προσφυγικών στο ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να πουληθούν σε ιδιώτες ή εταιρείες. Το γεγονός αυτό θορύβησε τους «πράσινους», καθώς, όπως φαίνεται, σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα