Εξαφανίστηκε παίκτης μπέιζμπολ του ΠΑΟ!

Μπλεγμένος σε ιστορία που παραπέμπει σε αστυνομικό θρίλερ, φέρεται να είναι ο αθλητής της ομάδας μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, Ρανσέλ Κρουζ, ο οποίος εξαφανίστηκε από προσώπου γης τα τελευταία 24ωρα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βγήκαν στην «φως στο Τούνελ», ο παίκτης των «πράσινων» είχε ραντεβού με κάποιους άγνωστους, προκειμένου να προμηθευτεί βίζα μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα, μέσω κυκλώματος που δρα περιθωριακά στη χώρα μας. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού «υποχρεώθηκε» να αναζητήσει λύση εκτός της τυπικής διαδικασίας, διότι η γραφειοκρατία στην Ελλάδα τον ταλαιπωρούσε πολύ καιρό και με τη βίζα που είχε στην κατοχή του, δεν του επιτρεπόταν να ταξιδεύει σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Η αστυνομία προχώρησε σε άρση του απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του αθλητή, εντοπίζοντας τρεις ύποπτους. Με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να συλλάβει δύο γυναίκες, αλλά διαφεύγει της σύλληψης ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας, ο οποίος καταζητείται από τις αρχές. Στις δύο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για για αρπαγή κατά συναυτουργία, εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, ψευδορκία και άλλα αδικήματα, αλλά αφέθησαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους. Στις απολογίες τους, καμία από τις δύο δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το που βρίσκεται ο Ρανσέλ Κρουζ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα