“Εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής η Κωνσταντοπούλου”

Στα όσα συνέβησαν την Πέμπτη στη Βουλή και το  θερμό επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Λαγό αναφέρθηκε η Λιάνα Κανέλλη που κατηγόρησε  τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της. 

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η βουλευτής του ΚΚΕ  τόνισε: ««Κάποια στιγμή, να με θυμηθείτε, θα παίζουν το κοινοβουλευτικό παιχνίδι με τη μάνα του λόχου γιατί εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής η κα Κωνσταντοπούλου…» ανέφερε σε δηλώσεις της την Παρασκευή η Λιάνα Κανέλλη.

«Η Βουλή έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων τάχα μου δήθεν κοινοβουλευτικής τυπικότητας» συμπλήρωσε η κυρία Κανέλλη.

Παράλληλα η βουλευτής του ΚΚΕ καυτηρίασε και την παρουσία εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής υπό τον Νίκο Κοτζιά. «Καθόταν ο Παππάς, ο λάτρης του Μουσολίνι και του Χίτλερ, στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής να αποφασίσει το μέλλον της χώρας, των Ενόπλων Δυνάμεων και τις σχέσεις με τους Τούρκους…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λ. Κανέλλη.

Κάρφωσε, δε, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του αυτή δεν συμμετέχει στη δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου μολονότι μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις λέγοντας στη συνέντευξή της στα Παραπολιτικά 90,1 ότι «δεν υπάρχει αντιφασιστικό και αντιναζιστικό μέτωπο. Είναι εύκολο να μιλάς για αποζημιώσεις …»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα