Εξετάζει Έντισον Καβάνι η Γιουνάιτεντ

Δύο αρνήσεις δημιουργούν μία… κατάφαση λένε οι γραμματιζούμενοι και στο ποδόσφαιρο δύο απογοητεύσεις ίσως προκαλέσουν μία μεγάλη μεταγραφή.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απογοητευμένοι με την παρουσία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός στράικερ που έκανε πέρσι τη ζημιά στον Ολυμπιακό, δεν είναι ο παικταράς που θαυμάζαμε στην Άρσεναλ και αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι. Στη Γιουνάιτεντ οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ο Λουίς Φαν Χάαλ,  παρά το ότι είναι συμπατριώτης του Φαν Πέρσι, δεν τον θεωρεί ως πρώτη λύση για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Απογοήτευση υπάρχει και στο Παρίσι, εκεί που ο Έντισον Καβάνι δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του. Ο Λοράν Μπλαν δεν φαίνεται να εκτιμά τις δυνατότητές του και ο Καβάνι έχει ξεκάθαρες τάσεις φυγής. Τώρα, αν αυτό σημαίνει πως οι δύο παίκτες θα… ανταλλάξουν ομάδες θα σας πούμε μάλλον όχι, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται να θέλει τον Φαν Πέρσι, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Μάντσεστερ πολύ θα ήθελε τον Καβάνι. Μένει να δούμε αν ο Φαν Χάαλ θα εισηγηθεί τη μεταγραφή αυτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα