Εξετάζει τον Σέζαρ Άρθο η ΑΕΚ

Έναν Ισπανό αμυντικό με σταθερά πτωτική πορεία φαίνεται να εξετάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, τον 29χρονο Σέζαρ Άρθο που μένει ελεύθερος από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο Άρθο ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ και μέχρι τα 22 του είχε ήδη 91 συμμετοχές στην Primera Divizion με τα «κίτρινα υποβρύχια», την Ουέλβα και την Μούρθια στις οποίες είχε δοθεί δανεικός στα 20 και στα 21 του χρόνια αντίστοιχα.

Η Βιγιαρεάλ, πάντως, δεν τον ανανέωσε το 2008 με αποτέλεσμα να πάει στην Ουέλβα και πάλι για ένα χρόνο και μετά στη Βαγιαδολίδ για μία διετία, μέχρι που το 2011 έφυγε για πρώτη φορά από την Ισπανία για να πάει στο Βέλγιο και στην Γκεντ όπου αποτέλεσε «κολώνα» της ομάδας για δύο χρονιές (στη μία όλα πήγαν καλά, στην άλλη η ομάδα παρέπαιε). Μετά το πέρασμά του από το Βέλγιο πήγε στην Ιερουσαλήμ.

Σίγουρα διαθέτει εμπειρία, όχι όμως σε ομάδα που θέλει να πάρει πρωτάθλημα, ενώ αγωνίζεται μόνο ως στόπερ (έχει παίξει και ως αμυντικό χαφ, αλλά σε αυτή τη θέση η ΑΕΚ δεν ψάχνει παίκτη). Ο Άρθο δεν μπορεί να καυχιέται για το ότι έχει βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια, αλλά διαθέτει γερή κράση και έχει αρκετές παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής, ενώ σίγουρα το συμβόλαιό του είναι οικονομικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα