Εξετάζουν τη νομική οδό οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης!

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου… Οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι έχουν πληρώσει εισιτήριο διαρκείας, εξετάζουν την προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή, να γίνουν όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών!

Η… τουλάχιστον περίεργη απόφαση της Κυβέρνησης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και ερωτηματικών στους ανά την Ελλάδα φιλάθλους, οι οποίοι αισθάνονται αδικημένοι και προσβεβλημένοι από τον τρόπο που επέλεξε να λειτουργήσει η πολιτική ηγεσία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα της βίας.

Οι κάτοχοι διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης εξέφρασαν με έντονο τρόπο τα παράπονά τους στην ΠΑΕ, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος. Είναι πολύ πιθανό δε, να γίνουμε μάρτυρες μίας ακόμη παγκόσμιας πρωτοτυπίας, δηλαδή οργανωμένους οπαδούς να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον της Πολιτείας, η οποία προσπαθεί να περιορίσει τη δράση τους.

Ακριβώς αυτό υποστηρίζουν οι φίλοι του Αστέρα, λέγοντας πως από τη στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, για ποιον λόγο τιμωρούνται; Το θέμα έχει αρχίσει και περιπλέκεται και μάλλον αποδεικνύεται άστοχη η επιλογή της Κυβέρνησης να διεξαχθούν τα όλα τα παιχνίδια δίχως θεατές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα