Εξώδικο Πάτση σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Βόλο, ο επιχειρηματίας έστειλε εξώδικο στον σταθμό «Blue Star FM», υποστηρίζοντας πως οι υπεύθυνοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του περιστατικού. Ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση με την επίσημη θέση του:

«Καμία ευθύνη για τον εμπρησμό του τζιπ δεν έχει το Blue star. Όπως είπε έτσι και έκανε ο Κ.Ανδρέας Πάτσης. Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Blue Star Fm 105,1 έλαβε εξώδικο! Ο ραδιοφωνικός σταθμός και οι υπεύθυνοι αυτού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τον εμπρησμό του τζιπ, όπως επίσης και για οποιαδήποτε άλλη κίνηση βίας! Ο Blue Star Fm είναι ραδιόφωνο που συμμερίζεται τα προβλήματα της ομάδας του! Αλλά και συμπάσχει με τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στο σταθμό και όχι ηθικοί αυτουργοί βίαιων πράξεων. Ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν θα αφήσει έτσι αυτή την προσβολή! Σύντομα θα απαντήσει στον κ. Ανδρέα Πάτση όπως του αναλογεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα