Επέστρεψε η «Ελαφρά Ταξιαρχία»!

Πρωταθλητής ακόμη δεν έχει ανακηρυχθεί, ενώ το αήττητο μετά από 31 αγωνιστικές ίσως και να το χάσει στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Ωστόσο, την επιστροφή στη Super League δεν την χάνει ο Απόλλωνας!

Το 0-0 με τα Τρίκαλα στη Ριζούπολη ήταν αρκετό και ο Απόλλωνας μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια». Ήταν η καλύτερη ομάδα από την αρχή της χρονιάς, η πιο σταθερή. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο 5-6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League για να διακρίνει κανείς πως οι «μπλε» διέθεταν τα στοιχεία εκείνα που δεν είχαν ΟΦΗ και Άρης με τις επίσης βαριές φανέλες.

Συγχαρητήρια σε μία ομάδα με όχι ιδιαίτερα μεγάλο μπάτζετ που στηρίζεται κυρίως σε Έλληνες παίκτες. Πολλά μπράβο και καλή επιτυχία στην ομάδα τη νέα σεζόν στη Super League.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, ο Άρης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας και έμεινε στο 0-0 με αποτέλεσμα να μην πλησιάσει στη βαθμολογία την ομάδα της Φθιώτιδας. Η Λαμία διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών και εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου κερδίζει το δεύτερο εισιτήριο για τη Super League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα