Επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς ο Κάρλος Τέβες!

Κανένα από τα… ευρωπαϊκά σενάρια δεν επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Κάρλος Τέβες, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορ!

Η ομάδα της Αργεντινής ανακοίνωσε με μεγάλη ικανοποίηση την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή μέσω του λογαριασμού της στο twitter. Μάλιστα έδωσε μία πιο… θεατρική χροιά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικότητα. Είναι επίσημο. Ο Κάρλος Τέβες επιστρέφει στην Μπόκα».

Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγες ώρες μετά τη σπουδαία πρόκριση της Εθνικής Αργεντινής επί της Κολομβίας, στον ημιτελικό του Copa America, πρωταγωνιστής της οποίας ήταν ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος σκόραρε το πέναλτι που έμελλε να είναι εκείνο που έκρινε την πρόκριση.

Το προηγούμενο διάστημα, το όνομα του Τέβες ακούστηκε έντονα τόσο για την Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και για την Μπάγερν Μονάχου. Παρά τις πολύ δυνατές προτάσεις που κατέθεσαν οι δύο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ο Αργεντινός φέρεται να είχε λάβει εκ των προτέρων τις αποφάσεις του, κάνοντας πράξη τα λεγόμενά του περί επιστροφής στην πατρίδα του και την Μπόκα Τζούνιορς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα