Επίθεση Θεοχάρη για την διαπραγμάτευση και το θέμα Καμμένου

Ολομέτωπη ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. Αναφέρθηκε τόσο στα αποτελέσματα του Eurogroup, όσο και στο θέμα Καμμένου.

Για την διαπραγμάτευση ο κ. Θεοχάρης μεταξύ άλλων τόνισε: «Πού είναι το QE που υποσχεθήκατε; Πού είναι η γραβάτα του πρωθυπουργού, ο οποίος έλεγε στους δημοσιογράφους ότι θα φορέσει γραβάτα για να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο; Δέσατε τη χώρα με πρωτογενή πλεονάσματα 2% τουλάχιστον μέχρι το 2060, χωρίς να δώσετε λύση στα αίτια και τις παθογένειες που έφεραν τη χρεοκοπία και μας καρτούν βυθισμένους στην κρίση επί οκτώ χρόνια».

Ο Χάρης Θεοχάρης κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσει για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας με ισοβίτη. «Να μας πείτε για ποιον λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλάει για τον κ. Μαρινάκη με τον ισοβίτη. Όταν είναι ανοιχτή η διαδικασία μεταβίβασης του ΔΟΛ και η επιχειρηματική μάχη μεταξύ του κ. Μαρινάκη και του κ. Σαββίδη, του εκλεκτού της κυβέρνησης. Να μας εξηγήσει για ποιον λόγο το έκανε. Να μας δώσετε απαντήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα