Επίθεση κατά μέτωπο σε Βρύζα και διοίκηση!

Επίθεση κατά μέτωπο στον Ζήση Βρύζα και τα στελέχη της διοίκησης που χειρίστηκαν τα οικονομικά του συλλόγου και τις μεταγραφές, εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προαναγγέλλοντας στην ουσία την απομάκρυνσή τους!

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν χαρίστηκε σε κανέναν στο Δ.Σ. που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (3/5) και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας! Οι διαθέσεις του φάνηκαν από την αρχή, όταν, δίχως να χάσει χρόνο, απευθύνθηκε στον Ζήση Βρύζα, τον οποίο ρώτησε πόσες μεταγραφές έχουν γίνει από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου» του απάντησε κάπως… αόριστα, με αποτέλεσμα να δεχθεί το πρώτο «κτύπημα», ακούγοντας τον Ιβάν Σαββίδη να του λέει με ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Θα έπρεπε να γνωρίζεις ακριβώς πόσες μεταγραφές έχουμε κάνει»!

Πριν καν συνέλθει, δέχθηκε το δεύτερο «ράπισμα», ακόμη πιο δυνατό: «Αποτύχατε. Ξοδέψαμε τόσα εκατομμύρια για μεταγραφές, πήραμε μεγάλο όνομα προπονητή και κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση που πήραμε πέρυσι με πολύ λιγότερες επενδύσεις. Πιστεύεις ότι έχουμε λεφτά για πέταμα; Ποιες ήταν οι κινήσεις που κάνατε;».

Από το μένος του Ιβάν Σαββίδη δεν ξέφυγε ούτε το οικονομικό επιτελείο, για τη γενική διαχείριση, όπως και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος είχε αναλάβει τις υποθέσεις του Γιώργου Δώνη και της ΕΠΟ, με τη γνωστή κατάληξη στην πρώτη. Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στο Δ.Σ., αλλά δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, λέγοντας πως θα περιμένει τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ), η Μαρία Γκοντσάρεβα (Μέλος Δ.Σ.), ο Ηλίας Γεροντίδης (Μέλος Δ.Σ), ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος (Μέλος Δ.Σ-εκπρόσωπος του Α.Σ), ο Παναγιώτης Ποικιλίδης (Μέλος Δ.Σ),ο Αχιλλέας Μαυρομάτης (Εκπρόσωπος του νομικού τμήματος) και ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης (Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), αλλά και εκπρόσωποι του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα