Επίθεση κατά πάντων από τον Λεβέντη σε ομιλία του σε φίλους της Ένωσης Κεντρώων

«Τώρα που τελείωσαν οι διαδικασίες στην Κεντροαριστερά και εξελέγη η κα Γεννηματά, τώρα ξεκινάει ο αγώνας για να δούμε ποιος εκπροσωπεί τον κεντρώο χώρο. Η Ένωση Κεντρώων έδωσε αγώνες 40 ετών κόντρα στο καθεστώς ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχουμε στην Κεντροαριστερά γιατί εμείς, το ΠΑΣΟΚ δεν το θεωρούμε ούτε κέντρο, ούτε αριστερά. Το θεωρούμε υπεύθυνο για την πτώχευση της χώρας για την δηλητηρίαση του λαού μας με τις πελατειακές σχέσεις, για το 1 εκ διορισμούς του παλαιού και νέου ΠΑΣΟΚ”. Αυτά είναι ένα μέρος από όσα είπε ο Βασίλης Λεβέντης σε ομιλία του απευθυνόμενος σε φίλους του κόμματος του πριν από λίγη ώρα.

Για τη Ν.Δ ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι παραμένει αμετανόητη και εμμένει στον παλιό κακό εαυτό της. Μοιράζει υποσχέσεις για μείωση φόρων χωρίς να εξασφαλίζει από πού ισοδυνάμως θα καλυφθούν τα χρήματα που θα χαθούν από το Δημόσιο. Το μεγάλο χάσμα που χωρίζει την Ένωση Κεντρώων από τη ΝΔ είναι η δήλωση Μητσοτάκη ότι το πρώτο που θα κάνει ως Πρωθυπουργός είναι να φέρει την ενισχυμένη. Και μόνο αυτό αποτελεί το casus belli για την Ένωση Κεντρώων”.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα στα χαρτιά και υπέρ δεξιό στην πράξη. Παραμένει στην εξουσία υπογράφοντας τα πάντα. Δυστυχώς με τις ενέργειές του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξευτελίζει μόνο τους εντός του κόμματός του αλλά και όλο το πολιτικό σύστημα και διώχνει την νεολαία από την πολιτική. Αυτά που λέει ότι τελειώνουμε με τα μνημόνια είναι παραμύθια της Χαλιμάς, κόβονται φοροαπαλλαγές, κόβονται επιδόματα πολυτέκνων, τα φάρμακα δύνονται ακόμη με λίστα ώστε για τις ανίατες ασθένειες το κράτος να μην χορηγεί φάρμακα. Έλεγε ότι διασφαλίζει την πρώτη κατοικία και τώρα τα μασάει. Και σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει γίνει κόλαση αστέγων. Υπογράφει τις αξιολογήσεις σαν να αλλάζει πουκάμισο. Στη συνέχεια πανηγυρίζει και δεν φανερώνεται τι υπογράφει. Λέει «λυπούμαστε αλλά είμαστε σε μνημόνια, είμαστε υπό την εξάρτηση δανειστών». Επειδή διαφημίζει πάρα πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2018, είναι σαν να διακηρύσσει ότι γύρω στον Ιούνιο θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα. Αν αφήσει να έρθει ο Αύγουστος του 2018 θα υπογράψει και 4ο μνημόνιο”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα