Επίθεση μετά «καρφιών» για μία γούνα: Έλενα Ακρίτα εναντίον Έλλης Στάη

Η σεναριογράφος-κειμενογράφος, που δεν μασάει τα λόγια της και ασκεί σκληρή κριτική όταν κάτι δεν της αρέσει, δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της γνωστής δημοσιογράφου-παρουσιάστριας ειδήσεων, όταν την είδε σε βραδινή της έξοδο με μία λευκή γούνα. Η οικολογική συνείδηση της Έλενας Ακρίτα δεν της επέτρεψε να αφήσει ασχολίαστη την στιλιστική επιλογή της δημοσιογράφου, γράφοντας το εξής: «Έλλη Στάη. Μια κυρία στα μπουζούκια. Δικαίωμα της. Η γούνα όμως είναι από πεθαμένα ζώα;».

Το τι υβριστικά σχόλια κατά της Έλλης Στάη ακολούθησαν κάτω από το επιθετικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα, δεν περιγράφονται. Διαβάζοντας πολύ άσχημα όμως πράγματα, χωρίς δεύτερη σκέψη, έσβησε αρκετά από αυτά, ενώ επισήμανε πώς και η ίδια είχε φορέσει γούνα στο παρελθόν, και ακόμη ντρέπεται για αυτό.

«Έχω φορέσει πριν χρόνια, μια γούνα που ανήκει στη γιαγιά μου. Ακόμα ντρέπομαι. Κι ας μην υπήρχε παλιότερα η κατάλληλη ενημέρωση.» , αποκάλυψε σε ένα από τα σχόλια της, ενώ συμπλήρωσε ακόμα η Έλενα Ακρίτα: «Αν η γούνα είναι αληθινή δεν το βρίσκω καθόλου αστείο. Περνάνε μηνύματα έτσι.»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα