Επίθεση με μαχαίρι από τρεις γυναίκες που φώναζαν το όνομα του Αλλάχ δέχθηκε 30χρονη βρετανίδα

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε την Τετάρτη (7/6) λίγο πριν μεταβεί στον παιδικό σταθμό που εργάζεται, μία 30χρονη βρετανίδα στο Λονδίνο και παρ’ ότι η αστυνομία δεν κατατάσσει το περιστατικό στις τρομοκρατικές επιθέσεις, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν πως οι δράστες φώναζαν το όνομα του Αλλάχ!

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Χέρμον Χιλ κοντά στον παιδικό σταθμό Little Diamonds, όπου δούλευε η γυναίκα. Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, έριξαν το θύμα στο έδαφος και άρχισαν να το χτυπούν και να το κλωτσούν. Η Κάριν Στίβενς, διευθύντρια του παιδικού σταθμού, όπου εργάζεται η 30χρονη, είπε στην Standard ότι οι τρεις δράστες, οι οποίες ήταν γυναίκες, έλεγαν ύμνους από το Κοράνι. «Μία από αυτές είχε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στο χέρι. Φώναζαν το όνομα του Αλλάχ και έλεγαν διάφορα για το Κοράνι» είπε.

Οι δράστες διέφυγαν μετά την επίθεση και αναζητούνται από την αστυνομία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται ενώ οι αντιτρομοκρατικές δυνάμεις έχουν ενημερωθεί αλλά δεν ηγούνται των ερευνών. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ανατολικού Λονδίνου και σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία δεν διατρέχει κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα