Επίθεση οπαδού σε Ριμπερί!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες… οικογένειες. Σπάνια μεν, αλλά συμβαίνουν. Ο Φρανκ Ριμπερί δέχθηκε επίθεση από οπαδό του Αμβούργου, στη διάρκεια της αναμέτρησης της ομώνυμης ομάδας, με την Μπάγερν Μονάχου!

Η ευρεία νίκη με 3-0 των Βαυαρών φαίνεται πως… έκατσε βαριά στο… στομάχι του θερμόαιμου Γερμανού οπαδού, ο οποίος στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων θέλησε να εκδηλώσει την πίκρα του μπουκάροντας στο γήπεδο, με σκοπό να κτυπήσει τον Γάλλο μέσο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο οπαδός κατάφερε να πλησιάσει τον Ριμπερί και να τον… ραπίσει με το κασκόλ του! Βέβαια, το κτύπημα δεν ήταν σοβαρό, όμως ο Γάλλος είναι γνωστός… φασαριόζος και προς στιγμήν κινήθηκε εναντίον του οπαδού. Τελικά όμως, άκουσε τις παραινέσεις των συμπαικτών του και δεν ολοκλήρωσε την… αντεπίθεσή του, καθώς αν το έκανε, θα «απολάμβανε» τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του από την εξέδρα, λόγω της βαριάς τιμωρίας που προβλέπεται στους κανονισμούς.

Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του γηπέδου, οι οποίοι καθήλωσαν τον οπαδό και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα για τα… περαιτέρω. Είπαμε, συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα