Επίθεση Σπανού στην ΚΕΔ!

Με προσωπική γραπτή δήλωση του προέδρου της, Γιώργου Σπανού, αντέδρασε η ΠΑΕ Ατρόμητος, στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα κακώς διαιτησιών στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του περιστεριώτικου συλλόγου ζητά με αυστηρό ύφος από τα μέλη της ΚΕΔ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, ώστε να διασφαλιστεί το 50-50 στους αγώνες πρωταθλήματος. Πιο αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Μετά από την ακύρωση κανονικού γκολ από τον βοηθό Ευθυμιάδη στο ματς με την Καλλονή που μας στέρησε δύο βαθμούς καθώς και την άδικη αποβολή του Πίτου Γκαρσία από το διαιτητή Σιδηρόπουλο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το κακό τρίτωσε με το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Παπαπέτρου χθες στην Κομοτηνή και το οποίο αν δεν είχε δοθεί σίγουρα με την εικόνα του αγώνα θα είχαμε φύγει νικητές.

Κύριοι της ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να αναγνωρίσετε τα λάθη σας όπως κι εμείς αναγνωρίζουμε τα δικά μας λάθη. Βρείτε τις λύσεις για να θωρακίσετε την ισονομία και το 50-50% για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες ορίζοντας ικανούς και έντιμους διαιτητές γιατί τα περιθώρια στενεύουν…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα