Επίθεση στον Μποροβήλο από τον Παναθηναϊκό

Επιστολή με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, με αφορμή την αναβολή της συνεδρίασης από την Παρασκευή για τη Δευτέρα, απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την υπογραφή του προέδρου, Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, στην επιστολή γίνεται λόγος για «αυθαίρετη απόφαση του προέδρου της Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου, να αναβάλει τη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των πλέι οφ και η αυθαίρετη αυτή απόφαση εμποδίζει παράνομα κι αντικαταστατικά τη συνεδρίαση του αρμοδίου οργάνου για τη λήψη απόφασης αρμόζουσας στα συμφέροντα του συνεταιρισμού και προσαρμοσμένης στις θέσεις που έχει εκφράσει η Nova».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά άμεση σύγκληση του Δ.Σ. της Super League και θέλει οι εμπλεκόμενοι φορείς «να προχωρήσουν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα» και δηλώνει ότι «δεν θα ανεχθεί ουδεμία μεταβολή του προγράμματος, η οποία θα οδηγούσε σε υπέρβαση του χρόνου που έχει ορισθεί για την ολοκλήρωση των αγώνων ή θα έδινε αφορμή για την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων στη σύμβαση των τηλεοπτικών ρητρών».

Τονίζεται επίσης ότι «τυχόν ανατροπή του προγράμματος χωρίς απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας θα οδηγήσει σε ακύρωση της διαδικασίας των πλέι οφ και θα δημιουργήσει αξιώσεις εναντίον παντός υπευθύνου για τις ζημιές που θα προκληθούν, για τη δικαστική επιδίωξη των οποίων η εταιρία μας επιφυλάσσεται κατηγορηματικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα