Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση και τρόικα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και την τρόικα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως κοινή στόχευσή τους είναι νέα μέτρα – νέο μεσοπρόθεσμο.

«Κυβέρνηση και τρόικα μοιράζονται τους ρόλους των επεισοδίων που θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα στο ελληνικό λαό. Οι παραστάσεις θα έχουν απ’ όλα, εκβιασμούς, απειλές, παρεμβάσεις, ”υπερήφανες φωνές αντίστασης”. Οι δηλώσεις των υποβολέων Ρεν και Σόιμπλε αποκαλύπτουν πως η κοινή στόχευση κυβέρνησης και δανειστών είναι νέα μέτρα – νέο μεσοπρόθεσμο», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Κατά τα άλλα, η ζωή στη χώρα μας συνεχίζεται, οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας θα δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο ή θα μεταναστεύουν. Μία στις δύο οικογένειες θα συντηρούνται με τα λεφτά της σύνταξης των παππούδων, η πρόσβαση στην υγεία και στην εκπαίδευση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη για τους περισσότερους. Αυτό είναι το όραμα του κ. Σαμαρά και των ευρωπαίων συμμάχων του για την σύγχρονη Ελλάδα. Αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Η ώρα της ανατροπής τους κοντοζυγώνει«, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα