Επίσημη κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι για Μάρκο Ρόις!

Σε επίσημη κρούση για την απόκτηση του Μάρκο Ρόις από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, προχώρησε η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, αναμένοντας την αντίδραση της γερμανικής ομάδας.

Ο Μάρκο Ρόις μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2015 και πρόσφατα αρνήθηκε να μπει σε διαπραγμάτευση για την ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο της Βεστφαλίας. Σκοπός του είναι, όπως αποδεικνύεται, να αλλάξει περιβάλλον και να αγωνιστεί σε ένα από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμου, δηλαδή την Αγγλία ή την Ισπανία.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε φανερώσει τις προθέσεις της και θα λέγαμε ότι αιφνιδίασε με την κίνησή της. Οι «γαλάζιοι» αναζητούν έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή, ιδιαίτερα μετά την ενδεχόμενη αποχώρηση του Φρανκ Λάμπαρντ, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο από την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Η ομάδα της Αγγλίας ζήτησε επισήμως τον διεθνή Γερμανό μέσο και πλέον αναμένει την αντίδραση της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Άγγλοι προσανατολίζονται σε μία προσφορά γύρω στα 20 εκατομμύρια, όσο δηλαδή κόστισε στη Ρεάλ Μαδρίτης η αντίστοιχη περίπτωση του Τόνι Κρόος, από την Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα