Επίσημη κρούση της PSV Αϊντχόβεν για Αφελάι!

Το ενδιαφέρον της PSV Αϊντχόβεν για την απόκτηση του Ιμπραϊμ Αφελάι, επισημοποίησε ο τεχνικός του ολλανδικού συλλόγου, Φιλίπ Κοκού, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό προπονητή, ο Αφελάι βρίσκεται στα πλάνα του για το καλοκαίρι, ενώ δεν θα έλεγε όχι και για τον Ιανουάριο, αρκεί να βρεθεί λύση στο θέμα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Ιμπραϊμ Αφελάι, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην Ισπανία και ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την ομάδα του Πειραιά.

Τι ισχύει στην περίπτωση του Αφελάι; Ο Ολυμπιακός δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολλανδού και αναζητεί φόρμουλα προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο δανεισμού με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δεν έχουν αντίρρηση, αρκεί να βρεθεί ομάδα, προκειμένου να μετακινηθεί αμέσως. Η Αϊντχόβεν ενδιαφέρεται μεν, αλλά για το καλοκαίρι, οπότε και θα έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, στον Πειραιά αναμένονται εξελίξεις και με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή. Βασικό μέλημα των «ερυθρόλευκων» είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Την ίδια στιγμή, κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον διεθνή στόπερ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τράμπζονσπορ, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει το καλοκαίρι, πως αποχώρησε εξαιτίας του Μίτσελ Γκονζάλεθ, με τον οποίο δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα