Επίσημη πρόταση σε Ταβάρες

Τον εδώ και 3,5 χρόνια αμυντικό «ογκόλιθο» της πορτογαλικής Εστορίλ, Γιόχαν Ταβάρες, θέλει να εντάξει στο έμψυχό της δυναμικό η ΑΕΚ και φαίνεται πως δεν σκοπεύει να κωλυσιεργήσει άλλο! Η ελληνική ομάδα στέλνει από ώρα σε ώρα την επίσημη πρόταση στον 28χρονο στόπερ και θα περιμένει την απάντησή του.

Ο Ταβάρες από τα χρόνια του στην Μπέιρα Μαρ φαινόταν πως είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά στη Σταντάρ Λιέγης δεν κατάφερε να πιάσει, ενώ παραλίγο να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο και στην Κιέβο, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να πείσει. Ίσως ήταν θέμα ιδιοσυγκρασίας, διότι άπαξ και αποφάσισε να παραμείνει στην πατρίδα του και στην Εστορίλ ,άρχισε και πάλι να αποδίδει καλά.

Ήταν ο ηγέτης της άμυνας μίας μικρής ομάδας, με την οποία κατάφερε όχι μόνο να βγει στην Ευρώπη, αλλά να κάνει και μία αξιοπρεπέστατη παρουσία στους ομίλους Europa League που συγκέντρωσε πέντε βαθμούς με αντίπαλους την Αϊντχόφεν, τον ΠΑΟ και την Ντιναμό Μόσχας (έξι 90λεπτα και ένα γκολ).

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 33 ματς και δεν έχει χάσει ούτε μισό λεπτό συμμετοχής. Οι «κιτρινόμαυροι» τον θέλουν πάση θυσία, αλλά ο Ταβάρες έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο για την ώρα φαίνεται πως μόνο η ΑΕΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα