Επίσημη πρόταση 40 εκατομμυρίων για Κουαδράδο!

Πολύ κοντά στο… μπαμ της καλοκαιρινής μεταγραφικής βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Κολομβιανού άσου της Φιορεντίνα, Χουάν Κουαδράδο.

Ο 26άχρονος μεσοεπιθετικός, που έβγαλε μάτια στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εμφανιζόταν να έχει σχεδόν κλείσει στην Μπαρτσελόνα. Η εμπλοκή των «μπέμπηδων» και η πραγματικά αξιόλογη προσφορά τους στην ιταλική ομάδα, ανέτρεψε τα δεδομένα. Όπως όλα δείχνουν, ο Κολομβιανός θα ταξιδέψει σύντομα στο Νησί, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρούσα φάση υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία, όμως, καλύπτεται και δεν είναι δυνατόν να σταθεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση της πολύ σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης. Η Φιορεντίνα έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Κολομβιανό. Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα τους, είναι ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Χαβιέ Ακουίνο, ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Μπρίαν Ρουίθ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα