Επίσκεψη με νόημα από Ντούσκο

Συνολική προσπάθεια ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το απόγευμα της Τετάρτης (5/10).

Το διοικητικό, πλέον, στέλεχος, της Ενωσης επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε στους παίκτες, σε μία προσπάθεια να αποφορτίσει το κλίμα που παραμένει βαρύ μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Σε μια ήττα δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας. Φταίνε όλοι. Φταίτε κι εσείς και πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και πρέπει να παλέψουμε για όλους. Δεν πρέπει να χαθούν. Μαζί με τον προπονητή σας πρέπει να βρείτε τι έφταιξε και να το διορθώσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση.

Εμείς σας πιστεύουμε, γι’ αυτό είστε εδώ. Και εξακολουθούμε να σας πιστεύουμε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Εμείς προσπαθούμε να σας έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα. Πρέπει να είστε όλοι μαζί, με τον προπονητή σας και ο ένας να στηρίζει τον άλλο. Τις απαντήσεις θα τις δώσετε όλοι μαζί. Όλοι μαζί θα βγείτε από το πρόβλημα. Πάνω απ’ όλους είναι μόνο η ΑΕΚ» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ που είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα