Επαγγελματική νίκη για Αστέρα, 2-1 τον Εργοτέλη

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 επικράτησε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης του Εργοτέλη, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε με 2-0, με τα τέρματα των Κουρμπέλη (9’) και Μπαράλες (πεν. 45’+1) και είχε δοκάρι με τον Ρόλε στο 58’. Οι Κρητικοί μείωσαν το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα με αυτογκόλ του Ζησόπουλου, ενώ στην ίδια φάση ο Λουβιόν είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, με βοηθούς τους Νίκο Γεωργαράκο και Γιώργο Γεωργιάδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κοζορώνης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Λουβιόν, Μπόε, Κουρμπέλης και Τιέ Μπι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκόιαν (42’ Ζησόπουλος), Σανκαρέ, Μουναφό (69’ Τιέ Μπι), Κουρμπέλης, Μάσα (76’ Λομπάτο), Μπαράλες, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκοργκς, Λουβιόν, Μπόε, Κοζορώνης (64’ Καζναφέρης), Καλέ, Ουλά (64’ Χαλκιαδάκης), Ολαϊτάν, Σολάρι (73’ Τζίλας)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα