Επανέλαβε τον 12ο άθλο ο Ηρακλής!

Ένα τεράστιο μπράβο στον Ηρακλή, κυρίως στους παίκτες του και στον προπονητή, για το φετινό κατόρθωμα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε την παραμονή της εντός των γηπέδων, παρά το ότι αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι, παρά τις βάναυσες διαιτησίες του πρώτου γύρου και παρά την αδυναμία του να κάνει πάνω από δύο νίκες στα πρώτα 25 παιχνίδια της σεζόν.

Η αντεπίθεση διαρκείας ήταν σωτήρια και ο «γηραιός», με αλλεπάλληλες επαναφορές σε παιχνίδια που έμοιαζαν χαμένα, κρατήθηκε στη Super League, εκεί που ανήκει και εκεί που πρέπει να διατηρηθεί, αρκεί η διοίκηση να κάνει το αυτονόητο και να μεταβιβάσει τις μετοχές σε κάποιον που μπορεί να αναλάβει το βάρος της ευθύνης.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους ανθρώπους που τον χειμώνα έκαναν έναν κάποιο αγωνιστικό σχεδιασμό, εισηγήθηκαν τις προσθήκες Δώνη, Τζανετόπουλου και Μπαστακού και κατάφεραν να πείσουν ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ατρόμητο πως τα συγκεκριμένα παιδιά θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά και θα έχουν ηγετικό ρόλο. Όλοι βγήκαν κερδισμένοι από αυτή την ιστορία.

O φανταστικός Ηρακλής στα 15 τελευταία παιχνίδια είχε πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες, τις τρεις με 1-0 σε ματς που πίεσε για την ισοφάριση (στο ένα έχασε στις καθυστερήσεις). Οι δε τρεις ισοπαλίες ήρθαν απέναντι σε ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σε ματς που έχανε! Πραγματικά συγκλονιστικός.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες σωτηρίες ομάδας στη Super League, θυμίζει λίγο την παραμονή του ΟΦΗ το 2006 με τη νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού στο κατάμεστο Παγκρήτιο την τελευταία αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα