Επανέρχεται δυναμικά για Αμπέιντ ο Παναθηναϊκός

Ο Μεχντί Αμπέιντ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί τον Αλγερινό μέσο ως την ενδεδειγμένη λύση για το κέντρο της ομάδας του.

Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα μαρκάρει, θα δημιουργεί, θα πατά περιοχή και θα σκοράρει. Ο Αμπέιντ διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία, παρ’ ότι δεν κατάφερε να πείσει στο αγγλικό πρωτάθλημα και στη Νιούκαστλ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. Στα θετικά του ότι έχει ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας με τον σύλλογο της Αγγλίας, οπότε δεν τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης.

Όμως δεν υπάρχουν μόνο θετικά. Υπάρχουν και εμπόδια. Η Νιούκαστλ ζήτησε πριν λίγες εβδομάδες το ποσό των δύο εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Αλγερινού. Οι απαιτήσεις των Βρετανών έχουν πέσει, αλλά και πάλι το ποσό παραμένει σε υψηλά στάνταρ για το «τριφύλλι».

Μία πτυχή που εξετάζουν στο Κορωπί, είναι να προσφερθεί ένα ικανό ποσοστό μεταπώλησης στους Άγγλους. Το συμβόλαιο του Αμπέιντ λήγει σε έναν χρόνο και ενδεχομένως αυτό το στοιχείο, να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα