Επανήλθε ο Τζιμπούρ και παίζει με Αστέρα!

Ούτε υποβασταζόμενος, ούτε σε φορείο, βγήκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στις 22 Αυγούστου στο ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά. Βαδίζοντας αργά-αργά αποχώρησε και κανείς τότε δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για περίπου 2,5 μήνες!

Η απουσία του όχι μόνο ερήμωσε την επιθετική γραμμή της ομάδας του, που έμεινε με τον Αραβίδη (ο οποίος δεν είναι 100% σέντερ φορ) και τον Κρισάντους, αλλά εκ του αποτελέσματος δημιούργησε και βαθμολογική «ρωγμή» δέκα πόντων στην Ένωση. Κακά τα ψέματα, στην ΑΕΚ έλειψε το γκολ και στην Ξάνθη και στο Φάληρο και στη Λεωφόρο και μόνο στην Τούμπα βρήκε γκολ απόν τον Αραβίδη. Και δεν έλειψε μόνο το γκολ,  αλλά και η πίεση στην αντίπαλη περιοχή, την οποία ο Τζιμπούρ δημιουργεί μόνο με τη φήμη του.

Πλέον προπονείται κανονικά και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος άλλωστε πρόλαβε μετά από τέσσερις μέρες στο τιμόνι της ΑΕΚ να υπογραμμίσει πόσο σημαντικό θα ήταν να είχε έναν επιπλέον επιθετικό στη διάθεσή του. Ο Ουρουγουανός υπολογίζει και στον Χρήστο Αραβίδη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα