Επαναληπτικός… μητέρα των μαχών για ΑΕΚ!

Χαρακτήρα… αγώνα δίχως αύριο εξέλαβε ο επαναληπτικός αγώνας με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τόσο ο Τραϊανός Δέλλας όσο και η διοίκηση έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα και την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έδειξαν ότι έχουν «κτίσει» χαρακτήρα και ότι είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το άλμα προς το μέλλον. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πως, εφόσον περάσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου, καθώς οι αντίπαλοι είναι ομάδες με σαφώς μικρότερη αγωνιστική αξία από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στα υψηλά κλιμάκια, με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εκτός διοργάνωσης, η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να πετύχει έναν στόχο, τον οποίο ούτε καν είχαν υπολογίσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τραϊανός Δέλλας, αμέσως μετά την έκφραση της ικανοποίησής του προς τους παίκτες, ζήτησε χαμηλούς τόνους, σκληρή δουλειά στο γήπεδο και ψυχραιμία, ώστε να μη μείνει αναξιοποίητη η ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Η διοίκηση από την πλευρά της και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλησαν να τονώσουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας, ανακοινώνοντας έξτρα πριμ ύψους 100.000 ευρώ, το οποίο θα μοιραστούν οι παίκτες για την ισοπαλία στο Φάληρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα