Επαναπατρισμός για Χριστοδουλόπουλο

 

Συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια έχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη Βερόνα, αλλά η αδυναμία του να κερδίσει θέση βασικού εις βάρος του Ισλανδού Χάλφρεντσον και η εκτίμηση των Ιταλών πως ήταν ο Έλληνας με τη μικρότερη συνεισφορά σε σχέση με τον Ταχτσίδη και τον Μόρα, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν τον 29χρονο μέσο πίσω στην πατρίδα μας!

Ο Λάζαρος αν και πήρε κάποιες ευκαιρίες στην αρχή της χρονιάς, στη συνέχεια παροπλίστηκε και είδε πέρα από τον 30χρονο Ισλανδό , τους Ιονίτα και Γιάνκοβιτς να κερδίζουν περισσότερες φορές τη φανέλα βασικού από τον ίδιο. Στην πραγματικότητα, η Βερόνα δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο, ωστόσο εύκολα θα τον παραχωρήσει ως δανεικό σε ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του, ενώ δεν αποκλείεται να πει και «ναι» σε μία προσφορά της τάξης των 800.000 ευρώ (παρά το ότι η χρηματιστηριακή του αξία είναι σχεδόν διπλάσια).

Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε καλό Μουντιάλ και ανέβασε ελαφρώς τις μετοχές του και αυτή η παρουσία του πέρσι το καλοκαίρι είναι που έκανε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να τον συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους. Ο Χριστοδουλόπουλος παίζει ως δεκάρι και αριστερό χαφ-εξτρέμ. Η ΑΕΚ θέλει παίκτες και στις δύο αυτές θέσεις, ενώ για τα αριστερά «ψάχνονται» και οι ερυθρόλευκοι. Αν κάποια από τις δύο ομάδες επιδιώξει να χτυπήσει την πόρτα της Ελλάς Βερόνα, σίγουρα κάποιος θα ανοίξει για να κουβεντιάσει πιθανή παραχώρηση. Το θέμα είναι το κατά πόσο θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα