Επαναπατρισμός… Γκόρντον Σίλντενφελντ

Το… μεταγραφικό τσουνάμι συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, με τον επόμενο στόχο να είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο «επαναπατρισμός} του οποίου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ο προγραμματισμός δεν δείχνει να αλλάζει με την απόκτηση του Νούνο Ρέις, Ο Αντρέα Στραματσιόνι θέλει έναν παίκτη που θα ανεβάσει το επίπεδο στα μετόπισθεν και στο «τριφύλλι» δείχνουν να έχουν επικεντρώσει στην περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Πρόσφατα έγινε συζήτηση ανάμεσα στον 40χρονο κόουτς και τον μάνατζερ του παίκτη στην Ολλανδία, όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Μάλιστα, πριν λίγα 24ωρα υπήρξε επαφή και με τον 31χρονο σέντερ μπακ.

Ο Παναθηναϊκός ύστερα και από την προσθήκη του Ιβανόφ έχει δύο καλές βασικές λύσεις μαζί με αυτή του Μολέδο, ενώ φυσικά υπάρχει και ο Κουτρυμπής. Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να σημειωθεί μια αποχώρηση αν αποκτηθεί ο Σίλντενφελντ. Θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του Τελάντερ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο μετατάρσιο και δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει απολύτως το συγκεκριμένο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Επίσης, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Γιώργος Κουτρουμπής σε περίπτωση που έρθει κάποια καλή πρόταση. Οπότε, όλα είναι ανοιχτά στο θέμα του στόπερ στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές με τον Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Μίκαελ Εσιέν στο κέντρο. Το θέμα του Αργεντινού μέσου παραμένει ανοιχτό, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Σκέψεις γίνονται και για έναν ακόμη επιθετικό περιοχής, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ αν μείνει, ο Σουηδός θα χρειάζεται να παίρνει ανάσες στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα