«Επαναφορά της ΔΕΗ στο Δημόσιο»

Για επαναφορά της ΔΕΗ ξανά στο Δημόσιο, με νόμιμες διαδικασίες , σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει τη χώρα, μίλησε ο Γιάννης Μηλιός. Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε «όχι» σε συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ.

Τόνισε πως κάποιες συνεργασίες δεν είναι εφικτές με κόμματα που προσδιορίζονται ως Κεντροαριστερά στη Βουλή και έχουν υπηρετήσει μνημονιακές πολιτικές.

«Ο τρόπος για να διαφυλάξουμε το πρόγραμμά μας είναι η αυτοδυναμία μας και όχι να βρούμε μέσους όρους και να κάνουμε συμψηφισμούς με προγράμματα που συνεχίζουν μια μνημονιακή κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά.

Απέκλεισε συνεργασία  με το Ποτάμ

Ο κ. Μηλιός απέκλεισε συνεργασία και με το Ποτάμι λέγοντας πως υπάρχουν κόκκινες γραμμές με το κόμμα αυτό για μια σειρά ζητημάτων όπως η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.

Τέλος σε ότι αφορά στους φόρους είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση θα καταργήσει το χαράτσι, θα εφαρμόσει το αφορολόγητο των 12 χιλιάδων ευρώ με πολλές κλίμακες ώστε το σύστημα να είναι δίκαιο και θα φορολογήσει τη μεγάλη ακίνητη ατομική περιουσία άνω των 300 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα