Επαφές με UEFA και FIFA ο Κοντονής!

Τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης θέλει να έχει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, πριν προχωρήσει σε ευθεία ρήξη με το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη την ΕΠΟ και τις λειτουργίες της.

Ο αρμόδιος για αθλητικά θέματα της νέας ελληνικής Κυβέρνησης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τις ηγεσίες της UEFA και της FIFA, προκειμένου να έρθει σε απευθείας συνεννόηση μαζί τους, για τις αλλαγές που σκοπεύει να πραγματοποιήσει στο γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο Σταύρος Κοντονής, επί της ουσίας, παρακάμπτει την Ελληνική Ομοσπονδία, η οποία έχει αρχίσει να εκτοξεύει και πάλι απειλές περί αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων με αφορμή την πιθανή παραβίαση του… αυτοδιοίκητου. Με τον τρόπο αυτό, η πολιτική ηγεσία αποδεικνύει την αποφασιστικότητά της να φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο και να κτυπήσει το κακό στη ρίζα του, θέτοντας ένα συγκεκριμένο, πιο δίκαιο και απόλυτα διαφανές πλαίσιο σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή και της αντιπροσωπείας της ΓΓΑ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (9/3) στη Νιόν της Ελβετίας. Ο υφυπουργός θα μιλήσει απευθείας με τον πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, ενώ θα έχει συνάντηση και με επιτελείς της FIFA, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους και να ανταλλάξουν απόψεις.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:
«Αντιπροσωπεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με επικεφαλής τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή, θα μεταβεί τη Δευτέρα (9-3-15) στη Νιόν της Γενεύης προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί και εκπροσώπους της FIFA. Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα