Επαφές της Λίβερπουλ με Βίκτορ Βαλντές!

Τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής επιχειρεί να κλείσει η ομάδα της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον μέχρι πρότινος γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές!

Ο Ισπανός πορτιέρο, που είχε συμφωνήσει με τη Μονακό, αλλά «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις, θεωρείται εξαιρετική ευκαιρία για τους «κόκκινους», καθώς απολαμβάνει τις απόλυτης εκτίμησης του Μπρένταν Ρότζερς. Το μοναδικό πρόβλημα στην περίπτωσή του, είναι ότι βρίσκεται αρκετά πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ απαιτείται ένα διάστημα περίπου δύο μηνών, προκειμένου να αποκατασταθεί 100% ο τραυματισμός του και να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο της Premier League.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και ο ελεύθερος από συμβόλαιο Βίκτορ Βαλντές αποτελεί μία καλή λύση. Ο Μπρένταν Ρότζερς κινήθηκε για την απόκτηση του Άλεξ Μακάρθι από την Ρέντινγκ, αλλά ο Άγγλος γκολκίπερ κατέληξε στην ΚΠΡ, έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ. Η ενδεχόμενη απόκτηση του Βαλντές θα αυξήσει τον ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια και θα ανεβάσει το επίπεδο, δίνοντας ένα ακόμη κίνητρο για σκληρή δουλειά στον βασικό πορτιέρο των «κόκκινων», Μινολέτ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα