Επεισοδιακή ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι της Νίκαιας που τελείωσε… νύχτα!

Οι αναμετρήσεις Ιωνικού – Προοδευτικής είναι ο ορισμός του ντέρμπι, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο Σάββατο (13/1) με το μεταξύ τους παιχνίδι για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να ολοκληρώνεται… νύχτα!

Αιτία ήταν η 20λεπτη διακοπή του αγώνα που αποφάσισε ο διαιτητής Τσαγκαράκης, όταν ένα πλαστικό μπουκάλι από την εξέδρα τον βρήκε στο κεφάλι, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιωνικός έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος από την εξέλιξη του ματς, καθώς είχε δύο δοκάρια, στο 14’ σε φάουλ του Μπαντίκου και στο 35’ σε σουτ του Πογοσιάν.

Από την πλευρά τους οι «βυσσινί» απείλησαν στο 41’ με τον Μάρη να αστοχεί από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση. Μετά την αποβολή του Καλαϊτζίδη στο 54΄με 2η κίτρινη για σκληρό φάουλ, η Προοδευτική αρκέστηκε να αμύνεται και κατόρθωσε να κρατήσει μέχρι τέλους το μηδέν.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Πλάκας (76’ Αφράτης), Δημακάκος, Παντελίδης (76’ Χριστόπουλος), Κορνέζος, Αλεξίου, Χαλκιάς, Πογοσιάν, Όλα, Χατζησάββας (86’ Παπαθανασίου), Νικολέτος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης (65’ Δηλαβέρης), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Φαμπίνιο, Ντάλλας, Κουιρουκίδης (80’ Νικολόπουλος), Κανελλόπουλος (57’ Ξυγκάκης), Βλάχος (85’ Χρήστου).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα