Επενδυτές από Ιταλία για τον ΟΦΗ!

Ο ρόλος του Τζενάρο Γκατούζο αποδεικνύεται πολύ πιο… διευρυμένος απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Ιταλός προπονητής φέρεται να μεσολάβησε, προκειμένου να βρεθούν υποψήφιοι επενδυτές για την ομάδα του ΟΦΗ, ο οποίος δεν αποκλείεται ακόμη και να αλλάξει χέρια στο αμέσως επόμενο διάστημα!

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Τζενάρο Γκατούζο, προφανώς σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ομίλου, ήρθε σε επαφή με γνωστούς του στον επιχειρηματικό κόσμο της Ιταλίας και κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον ενός επενδυτικού γκρουπ. Ως εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών για τον ΟΦΗ , εμφανίζεται ο δικηγόρος Κλαούντιο Μινγκέτι, ο οποίος είναι αρκετά γνωστός στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουν αρχίσει να βγαίνουν προς τα έξω, οι εξελίξεις έχουν προχωρήσει αρκετά. Άνθρωποι της ομάδας επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ελεγκτών, οι οποίοι προσπαθούν να καθορίσουν το ακριβές οικονομικό άνοιγμα της κρητικής ομάδας, ώστε οι επενδυτές να φτιάξουν αναλόγως το πρόγραμμά τους. Όπως προκύπτει, η ΠΑΕ ΟΦΗ οφείλει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ενδιαφέρον των Ιταλών παρουσιάζεται ως σοβαρό και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν ακόμη και ανακοινώσεις. Όσο για το μέλλον της παρούσας διοίκησης, δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις των φερόμενων ως επενδυτών, ούτε αν θα εμπλακούν ως στρατηγικοί επενδυτές ή θα αποκτήσουν μέρος των μετοχών ή το πλειοψηφικό πακέτο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα