Επιβάτης καταγγέλλει ξυλοδαρμό από ελεγκτή του Μετρό

Σε άγριο καβγά με ξυλοδαρμό κατέληξε ένας έλεγχος εισιτηρίου στο Μετρό σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει  πολίτης στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν με ένα εισιτήριο, που το σημάδι της επικύρωσής του δεν ήταν ευκρινές. Ο  ελεγκτής θεώρησε ότι το εισιτήριο δεν είχε χτυπηθεί και αμφισβήτησε την επιβάτιδα που ισχυριζόταν ότι το είχε επικυρώσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα όλα έγιναν την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου στον σταθμό της Αττικής,  όταν οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά και υβριστικά στην επιβάτιδα.

Ο έντονος διάλογος οδήγησε στο ξέσπασμα της γυναίκας, η οποία κάλεσε μέσα σε κλάματα το σύζυγο της τηλεφωνικά. Στη συνέχεια, όταν όπως καταγγέλλει ο Γιώργος Μαυρατζάκης ζήτησε το λόγο από τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους, τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Ο ίδιος δήλωσε ότι αμέσως μετά, ήρθαν από πίσω του 5 άτομα και άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, μέχρι τη στιγμή που ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να τον προστατέψει.

Την ίδια ώρα  ο ελεγκτής απειλούσε κρατώντας ένα χαρτοκόπτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω», ενώ τράβηξε τη Φωτεινή από τα μαλλιά. Το περιστατικό έληξε τελικά με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η άποψη της εταιρείας είναι ότι ο Γιώργος Μαυρατζάκης εισέβαλε στο χώρο όπου βρίσκονταν ο ελεγκτής και τον χτύπησε, ενώ , για τις μπουνιές και τις κλοτσιές που δέχτηκε στο κεφάλι και στα πλευρά από τους ελεγκτές δηλώνει άγνοια.

Η συνέχεια πλέον θα είναι στις δικαστικές αίθουσες καθώς έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα