Επιβεβαιώνει για Ολυμπιακό ο Ντε λα Μπέγια

Ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και τις επαφές μεταξύ του Ολυμπιακού και της ομάδας του Ρεάλ Σοσιεδάδ, ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν, καθώς όλα είναι υπό εξέταση και αξιολόγηση.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.sdna.gr, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του:

«Είναι ένα ζήτημα που το χειρίζεται ο ατζέντης μου και εγώ τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό την οποία και εξετάζω με ενδιαφέρον, ωστόσο η μεταγραφή δεν έχει ακόμα τελειώσει. Υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα πάνω στην πορεία των συζητήσεων..

Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εδώ και ένα χρόνο. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και το περσινό καλοκαίρι για την απόκτησή μου, ωστόσο τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Champions League και φυσικά η προοπτική του να αγωνιστώ εκεί θα μου άρεσε πολύ. Θα δούμε τι θα συμβεί φέτος. Αλλά όπως είπα για την ώρα δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα