Επιβράβευση η πρόσκληση στην Εθνική

Τον περασμένο Μάιο η «Α» είχε δημοσιεύσει ένα ποδοσφαιρικό παράδοξο, και συγκεκριμένα την περίπτωση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, μόλις 18 ετών, τον Αντώνη Καραχάννα, που αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας Κ20 του Πανιωνίου είχε πετύχει γκολ από απόσταση 40 μέτρων.

Τα νεότερα για τον νεαρό και ταλαντούχο Αντώνη είναι ότι το ταλέντο του δεν έμεινε στο ράφι. Ήδη ο εκλέκτορας της Εθνική ομάδας Νέων της ΕΠΟ τον συμπεριέλαβε στην νέα πρόσκληση για την προετοιμασία, την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ μάλλον έκοψε πρώτη το νήμα για να ντύσει με τα γαλανόλευκα τον νεαρό Αντώνη, δεδομένου ότι το ίδιο θα έκανε και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ελληνική και κυπριακή υπηκοότητα.

Η πρόσκληση του νεαρού Αντώνη ήταν αναμενόμενη, γιατί στο πρωτάθλημα νέων κάτω των  19 ετών (Κ20) είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα δίχτυα, αφού αγωνιζόμενος με την ομάδα του Πανιωνίου όχι μόνο σκοράρει αλλά, επιδεικνύοντας μια μεγάλου επιπέδου ομαδικότητα, με όμορφες ασίστ βοηθάει και τους συμπαίκτες του να σκοράρουν. Το μέλλον, αν συνεχίσει να γυμνάζεται όπως κάνει ανελλιπώς μέχρι τώρα, προβλέπεται λαμπρό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα