Επιθετική εξωστρεφής πολιτική για τον Τσίπρα

Εξοδο στην κοινωνία με σκοπό να επιτύχει την συσπείρωση αλλά κυρίως την προσέλκυση νέων… ψηφοφόρων θα επιχειρήσει ο Αλέξης Τσίπρας σηκώνοντας ο ίδιος το επικοινωνιακό βάρος.

Η λύση αυτή προκρίθηκε ως η καταλληλότερη για να αντιμετωπιστεί και η εσωστρέφεια του κόμματος εν όψει του συνεδρίου και την μάχη των συνιστωσών που θα ακολουθήσει.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρουσίαση των προτάσεών του προχθές για το ασφαλιστικό ενώπιον των συνταξιούχων, θα λάβει μέρος σε έξι ακόμα εκδηλώσεις-διαβουλεύσεις για διαμόρφωση των θέσεων του κόμματος. Μεταξύ αυτών η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η αντιμετώπιση της ανεργίας, αλλά και η δημοσιονομική προσαρμογή από μια κυβέρνηση της αριστεράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιμένει να ολοκληρωθούν οι πανελλαδικές καθώς στην ατζέντα του υπάρχουν δύο μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι τότε θα συμμετάσχει επίσης σε μεγάλες ανοιχτές προσυνεδριακές συνελεύσεις, όπως π.χ. στο Ηράκλειο, πιθανότατα στη Λάρισα και κάποιες ακόμα μεγάλες πόλεις.

Ολα αυτά εν αναμονή του προσυνεδριακού διαλόγου. Αύριο αναμένεται και ο κανονισμός των προσυνεδριακών διαδικασιών.
Το μέτρο εκλογής συνέδρων θα είναι 1 προς 10, το ένα τρίτο των συνέδρων θα είναι γυναίκες, ενώ η Νεολαία θα εκλέξει απευθείας τους δικούς της συνέδρους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα