Επική ισοπαλία για την Καλλονή, 1-1 με Αστέρα Τρίπολης

Το μέταλλο που είχε φανερώσει την περυσινή περίοδο έβγαλε η ομάδα της Καλλονής, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αστέρα Τρίπολης, παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει με πέναλτι και έμεινε με εννέα παίκτες, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στις καθυστερήσεις, ο Αναστασιάδης «έκλεψε» τη νίκη από την ομάδα της Αρκαδίας και προκάλεσε… εμφράγματα! Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ, με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννου, στο 84’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος, με βοηθούς τους Μερκεντίδη, Μπούξμπαουμ. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κρολ, Γιάννου, Γιαννούλης και Γκόιαν. Αποβλήθηκαν οι Κεϊτά και Ούκα των γηπεδούχων.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέντζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63’ Μπαργκάν), Σαμπά 57’ Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης (82’ Βάλιος), Μανούσος

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκόιαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81’ Τσοκάνης), Μάσα (59’ Παπαδόπουλος), Γιάννου, Φούντας (68’ Χαμπντανί), Μπερτόλιο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα