“Επικοινωνιακά, πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μια καλύτερη ομογενοποίηση των επιχειρημάτων»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος ότι υπάρχει πολιτική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ευρωβουλευτής του κόμματος της Κουμουνδούρου, μίλησε στον Real Fm 97,8  τονίζοντας ότι «επικοινωνιακά, πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μια καλύτερη ομογενοποίηση των επιχειρημάτων».

«Για την ώρα είναι υπό έλεγχο τα σπρεντ, υπάρχει όμως μια αμφιβολία για το πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί μια χώρα που έχει τόσο μεγάλο χρέος. Επομένως η ανάγκη να διαγραφεί το μεγαλύτερο κομμάτι του χρέους είναι Εθνική ανάγκη», σχολίασε για το χρέος ο κ. Κατρούγκαλος και συνέχισε:

«Η ιδιαιτερότητα που έχει το χρέος της Ελλάδα είναι ότι βρίσκεται στα χέρια πολιτικών οντοτήτων. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη να βρεθούν νέες τεχνικές για τη διαγραφή του», πρόσθεσε.

«Επικοινωνιακά, φαίνεται ότι θα πρέπει να έχουμε μια καλύτερη ομογενοποίηση των επιχειρημάτων. Δεν κρύβει αυτό όμως μια πολιτική στροφή. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Είναι ανοιχτές οι τεχνικές της επίτευξής της. Μία απλή επιμήκυνση δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη διαγράφης του χρέους», σημείωσε ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα