Επικυρώνεται η συμφωνία με τον Μπεργκ!

Σε ιδανικό –επικοινωνιακά– περιβάλλον αναμένεται να ανακοινωθεί η ολοκλήρωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Μάρκους Μπεργκ, για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018!

Οι δύο πλευρές, όπως είχε γράψει η «Α», είχαν συμφωνήσει στους βασικούς όρους και είχε μείνει σε εκκρεμότητα η ρήτρα αποδέσμευσης του Σουηδού, για ομάδα εκτός Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να διασφαλίσει από τη μία την παραμονή του παίκτη για όσο διάστημα το απαιτούσαν οι ανάγκες του συλλόγου και, παράλληλα, τη διασφάλιση των οικονομικών συμφερόντων της ΠΑΕ, σε περίπτωση που εμφανιζόταν κάποιος «μνηστήρας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το τελικό «οκ» στον Λεωνίδα Βόκολο να προχωρήσει με τους συμφωνηθέντες όρους το νέο συμβόλαιο του Σκανδιναβού επιθετικού, προκειμένου να συνδυάσει τα χαρμόσυνα νέα για τους οπαδούς του «τριφυλλιού», με τις «γκέλες» των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Το ζητούμενο είναι να ανταμειφθεί ο παίκτης για την παρουσία του και, παράλληλα, να διασφαλιστεί η ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά και να μην προκαλέσει πρόβλημα στα σχέδια του Σουηδού για μία μεταγραφή σε ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ρήτρα θα είναι στα 4 ή 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Μπεργκ θα λαμβάνει και αρκετά μπόνους για την κατάκτηση τίτλων και τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στους ομίλους των ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα