Επιλέγει Μπαρτσελόνα ο Μάρκο Ρόις!

Η Μπαρτσελόνα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μάρκο Ρόις, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γερμανικής «Bild».

Ο διεθνής μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ εμφανίζεται να έχει καταλήξει στην επιλογή των Καταλανών, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να καταλήγει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» προσέφυγαν στο CAS, προκειμένου να «σπάσουν» τη ρήτρα μεταγραφής του ποδοσφαιριστή και σύντομα, οπωσδήποτε πριν το τέλος του 2014, αναμένεται η απόφαση, βάσει της οποίας θα καθοριστεί το ύψος της πρότασης που θα καταθέσουν οι Καταλανοί, στην ομάδα της Βεστφαλίας.

Στο φιλικό του περιβάλλον, ο Μάρκο Ρόις εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Εκτός των προφανών, στην ομάδα της Βαρκελώνης αγωνίζονται αρκετοί φίλοι του, μεταξύ των οποίων και ο τερματοφύλακας, Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Γκλάντμπαχ.

Μόλις νικήσει την προσφυγή στο CAS, η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει την πρότασή της και η υπόθεση αναμένεται να «τρέξει» το συντομότερο δυνατό. Ο Ρόις προορίζεται από τον Λουίς Ενρίκε για να συνθέσει μία ανίκητη τριάδα πίσω από Λουίς Σουάρες, την οποία θα απαρτίζουν ο ίδιος και οι Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα