«Επιλογή λογικής η ψήφος στη Ν.Δ.»

«Πριν από δυόμισι χρόνια η κυβέρνηση ανέλαβε να διαχειριστεί το μέλλον της χώρας, με εντολή του ελληνικού λαού. Παρά τα εμπόδια που κάποιοι επιχείρησαν να βάλουν, πετύχαμε πολλά και σημαντικά πράγματα. Η συνεπής δημοσιονομική πολιτική σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις που έγιναν στη δημόσια διοίκηση, έφεραν αποτελέσματα και διαμόρφωσαν νέες συνθήκες λειτουργίας του κράτους.

»Το πρωτογενές πλεόνασμα και η έξοδος της χώρας στις αγορές είναι χαρακτηριστικά δείγματα της προσπάθειας που έγινε, και πέτυχε χάρη στις θυσίες των Ελλήνων. Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που τα οικονομικά στοιχεία καταγράφουν θετική πορεία και ανοίγουν τον δρόμο σε μέτρα που θα ελαφρύνουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες εκατομμυρίων πολιτών και παράλληλα, θα ενισχύσουν την  επιχειρηματικότητα και θα καταπολεμήσουν την ανεργία. Σε αυτή την εθνική προσπάθεια, το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, του οποίου προΐσταμαι από τον Ιούνιο του 2014, έχει συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης.

»Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3908/2011, εγκρίθηκαν 245 επενδυτικά σχέδια,  συνολικής ενίσχυσης 633.291.764 ευρώ, γεγονός που θα συμβάλλει στη δημιουργία 5.000 νέων θέσεων εργασίας σε διάφορους τομείς όπως είναι ο τουρισμός, η μεταποίηση, ο πρωτογενής τομέας και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Την ίδια ώρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη και το διασυνοριακό πρόγραμμα “Έξυπνη Εξειδίκευση”, το οποίο μέσω της περιφερειακής ανάπτυξης και συνεργασίας με άλλους εννιά φορείς από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, προωθεί την ανταγωνιστικότητα, την έρευνα και την καινοτομία.

»Μείζονος σημασίας είναι και η προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και 10 δήμων για την αναβάθμιση συνολικά 12 χερσαίων μεθοριακών σταθμών της Βόρειας Ελλάδας. Επιπλέον, η παραχώρηση της έκτασης των 60 στρεμμάτων στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), αποτελεί ουσιαστικά την αφετηρία για τη λειτουργία του πρώτου θύλακα στην περιοχή της Θέρμης. Ωστόσο, σε λίγες ημέρες οι πολίτες προσέρχονται στην κάλπη και το δίλημμα που καλούνται να απαντήσουν είναι αν θέλουν ένα μέλλον με σταθερότητα ή ένα μέλλον με αβεβαιότητα για τη χώρα.

»Η απάντηση βρίσκεται στη λογική και όχι στο συναίσθημα, το οποίο λειτουργεί παρορμητικά και αποπροσανατολίζει την κρίση του κάθε ψηφοφόρου. Συνεπώς, όποιος έχει τη λογική προσέγγιση, θα ψηφίσει Ν.Δ.

»Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη σωστή επιλογή και να στηρίξουμε αυτούς που γνωρίζουν πώς κερδίζονται οι μάχες. Η γνώση και η εμπειρία αποτελούν τα εχέγγυα για ένα καλύτερο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα